Bagerier i Vänersborg

Hitta ett bageri i Vänersborg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vänersborg. Om du bor i Vänersborg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vänersborg

Detta är en lista över alla bagerier i Vänersborg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vänersborg som uppfyller dina behov här.

Nordfeldts Konditori
Edsg. 12
462 33 VÄNERSBORG


Konditori Princess
Sundsg. 5
462 33 VÄNERSBORG

Fika, cafeer och frallor i Vänersborg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vänersborg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vänersborg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vänersborg

Det finns minst ett bageri i Vänersborg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vänersborg. Nedan följer några allmänna fakta om Vänersborg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Area: 1 156,51 hektar
Befolkning: 21699, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vänersborg utöver den här artikeln kan du besöka Vänersborg.

Vi hittade 2 olika bagerier i Vänersborg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vänersborg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.