Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund. Utbudet hos detta Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Farmor Gretas Bageri & Konditori AB adress och telefonnummer i Stenungsund.

Farmor Gretas Bageri & Konditori AB
Munkerödsv. 2 B
444 32 STENUNGSUND
0303 - 833 50

Karta till bageri Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund.

Farmor Gretas Bageri & Konditori AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Stenungsund

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Farmor Gretas Bageri & Konditori AB och andra bagerier i Stenungsund är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Stenungsund och i hela Västra Götaland. Stenungsund erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Farmor Gretas Bageri & Konditori AB i Stenungsund