Bagerier i Sävedalen

Hitta ett bageri i Sävedalen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sävedalen. Om du bor i Sävedalen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sävedalen

Detta är en lista över alla bagerier i Sävedalen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sävedalen som uppfyller dina behov här.

Circle K
Göteborgsv. 100
433 63 Sävedalen


Cederleüfs Konditori
Göteborgsv. 74
433 63 Sävedalen

Fika, cafeer och frallor i Sävedalen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sävedalen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sävedalen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sävedalen

Det finns minst ett bageri i Sävedalen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sävedalen. Nedan följer några allmänna fakta om Sävedalen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Area:
Befolkning: 11600, år 2008

Om du vill veta mer om bagerier i Sävedalen utöver den här artikeln kan du besöka Sävedalen.

Vi hittade 2 olika bagerier i Sävedalen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sävedalen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.