Bagerier i Partille

Hitta ett bageri i Partille - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Partille. Om du bor i Partille och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Partille

Detta är en lista över alla bagerier i Partille som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Partille som uppfyller dina behov här.

Libanesiska Bageriet i GBG AB
Järnstångsv. 39
433 30 Partille


Garbo Food AB
Järnstångsv. 53
433 30 Partille


Le Pain Francais AB
Kyrktorget 19
433 33 PARTILLE


Portens Bageri AB
Tredingsv. 13
433 46 PARTILLE


Glada Munken & Pannkakan, AB
Järnstångsv. 15
433 30 Partille


Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Nils Henrikssons v. 3 Allum
433 35 PARTILLE

Fika, cafeer och frallor i Partille

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Partille kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Partille från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Partille

Det finns minst ett bageri i Partille, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Partille. Nedan följer några allmänna fakta om Partille som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Area: 1 269 hektar
Befolkning: 29444, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Partille utöver den här artikeln kan du besöka Partille.

Vi hittade 6 olika bagerier i Partille som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Partille som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.