Bagerier i Mellerud

Hitta ett bageri i Mellerud - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mellerud. Om du bor i Mellerud och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mellerud

Detta är en lista över alla bagerier i Mellerud som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mellerud som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum Mellerud
Köpmantorget 4
464 31 Mellerud

Fika, cafeer och frallor i Mellerud

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mellerud kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mellerud från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mellerud

Det finns minst ett bageri i Mellerud, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mellerud. Nedan följer några allmänna fakta om Mellerud som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Area: 309,76 hektar
Befolkning: 3750, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mellerud utöver den här artikeln kan du besöka Mellerud.

Vi hittade 1 olika bagerier i Mellerud som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mellerud som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.