Bagerier i Lysekil

Hitta ett bageri i Lysekil - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lysekil. Om du bor i Lysekil och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lysekil

Detta är en lista över alla bagerier i Lysekil som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lysekil som uppfyller dina behov här.

Björsells Bageri & Konditori
Kungsg. 22
453 33 LYSEKIL


Alexandra K. AB
Gränsg. 8 A
453 30 Lysekil


AB Rich. Björsell
Kungsg. 22
453 33 LYSEKIL


Coop Konsum
Rosviksg. 3
453 30 Lysekil

Fika, cafeer och frallor i Lysekil

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lysekil kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lysekil från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lysekil

Det finns minst ett bageri i Lysekil, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lysekil. Nedan följer några allmänna fakta om Lysekil som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Area: 375,43 hektar
Befolkning: 7628, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lysekil utöver den här artikeln kan du besöka Lysekil.

Vi hittade 4 olika bagerier i Lysekil som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lysekil som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.