Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile. Utbudet hos detta Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg adress och telefonnummer i Ljungskile.

Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg
Vällebergsv. 17
459 30 LJUNGSKILE
010 - 747 03 10

Karta till bageri Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile.

Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Ljungskile

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg och andra bagerier i Ljungskile är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Ljungskile och i hela Västra Götaland. Ljungskile erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg i Ljungskile