Bagerier i Ljungskile

Hitta ett bageri i Ljungskile - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungskile. Om du bor i Ljungskile och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljungskile

Detta är en lista över alla bagerier i Ljungskile som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljungskile som uppfyller dina behov här.

Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg
Vällebergsv. 17
459 30 LJUNGSKILE

Fika, cafeer och frallor i Ljungskile

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljungskile kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljungskile från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljungskile

Det finns minst ett bageri i Ljungskile, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljungskile. Nedan följer några allmänna fakta om Ljungskile som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Area: 360,14 hektar
Befolkning: 3375, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ljungskile utöver den här artikeln kan du besöka Ljungskile.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ljungskile som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljungskile som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.