Bagerier i Ljung

Hitta ett bageri i Ljung - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljung. Om du bor i Ljung och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljung

Detta är en lista över alla bagerier i Ljung som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljung som uppfyller dina behov här.

Henrik & Klara AB
S. Björke Fättlinggården 2
524 95 LJUNG

Fika, cafeer och frallor i Ljung

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljung kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljung från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljung

Det finns minst ett bageri i Ljung, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljung. Nedan följer några allmänna fakta om Ljung som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Area: 86,41 hektar
Befolkning: 734, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ljung utöver den här artikeln kan du besöka Ljung.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ljung som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljung som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.