Bagerier i Lerum

Hitta ett bageri i Lerum - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lerum. Om du bor i Lerum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lerum

Detta är en lista över alla bagerier i Lerum som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lerum som uppfyller dina behov här.

ICA Kvantum
Hulans Torg
443 51 Lerum


Konditori Kaffedoppet
Göteborgsv. 21
443 30 LERUM


Tempo Solkatten
Bagges torg
443 30 LERUM

Fika, cafeer och frallor i Lerum

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lerum kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lerum från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lerum

Det finns minst ett bageri i Lerum, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lerum. Nedan följer några allmänna fakta om Lerum som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Area: 1 426,87 hektar
Befolkning: 16855, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lerum utöver den här artikeln kan du besöka Lerum.

Vi hittade 3 olika bagerier i Lerum som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lerum som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.