Bagerier i Landvetter

Hitta ett bageri i Landvetter - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Landvetter. Om du bor i Landvetter och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Landvetter

Detta är en lista över alla bagerier i Landvetter som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Landvetter som uppfyller dina behov här.

Landvetter Stenugnsbageri
Stenåkersgatan 12
438 32 LANDVETTER


Haga bullen
Hökabergsv. 1
438 34 LANDVETTER

Fika, cafeer och frallor i Landvetter

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Landvetter kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Landvetter från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Landvetter

Det finns minst ett bageri i Landvetter, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Landvetter. Nedan följer några allmänna fakta om Landvetter som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Area: 540,19 hektar
Befolkning: 7152, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Landvetter utöver den här artikeln kan du besöka Landvetter.

Vi hittade 2 olika bagerier i Landvetter som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Landvetter som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.