Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv. Utbudet hos detta Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB adress och telefonnummer i Kungälv.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Strandg. 10
442 31 Kungälv
077 - 111 10 00

Karta till bageri Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Kungälv

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB och andra bagerier i Kungälv är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Kungälv och i hela Västra Götaland. Kungälv erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB i Kungälv