Bagerier i Kungälv

Hitta ett bageri i Kungälv - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kungälv. Om du bor i Kungälv och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kungälv

Detta är en lista över alla bagerier i Kungälv som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kungälv som uppfyller dina behov här.

Tårtdecor
Solbräckeg. 31
442 45 KUNGÄLV


Konditori Svarta Katten AB
Vikingag. 1
442 36 KUNGÄLV


Maxi ICA Stormarknad
Gymnasieg.
442 34 KUNGÄLV


Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Strandg. 10
442 31 Kungälv


Fikabutiken
Bultg. 14
442 40 Kungälv


Jerkstrands Bageriaktiebolag
Uddevallav. 5
442 30 KUNGÄLV


Coop Konsum
Strandg. 77
442 31 Kungälv


Surdegskungen AB
Ytterbyv. 3 B
442 30 KUNGÄLV

Fika, cafeer och frallor i Kungälv

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kungälv kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kungälv från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kungälv

Det finns minst ett bageri i Kungälv, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kungälv. Nedan följer några allmänna fakta om Kungälv som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Area: 1 152,33 hektar
Befolkning: 22768, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kungälv utöver den här artikeln kan du besöka Kungälv.

Vi hittade 8 olika bagerier i Kungälv som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kungälv som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.