Bagerier i Kärna

Hitta ett bageri i Kärna - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kärna. Om du bor i Kärna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kärna

Detta är en lista över alla bagerier i Kärna som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kärna som uppfyller dina behov här.

Fika Akuten AB
Brunnefjäll 130
442 71 KÄRNA

Fika, cafeer och frallor i Kärna

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kärna kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kärna från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kärna

Det finns minst ett bageri i Kärna, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kärna. Nedan följer några allmänna fakta om Kärna som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Area: 45,20 hektar
Befolkning: 430, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kärna utöver den här artikeln kan du besöka Kärna.

Vi hittade 1 olika bagerier i Kärna som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kärna som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.