Bagerier i Källby

Hitta ett bageri i Källby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Källby. Om du bor i Källby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Källby

Detta är en lista över alla bagerier i Källby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Källby som uppfyller dina behov här.

Dafgårds
Sjökvarnsvägen 30
531 73 Källby

Fika, cafeer och frallor i Källby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Källby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Källby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Källby

Det finns minst ett bageri i Källby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Källby. Nedan följer några allmänna fakta om Källby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Area: 135,82 hektar
Befolkning: 1586, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Källby utöver den här artikeln kan du besöka Källby.

Vi hittade 1 olika bagerier i Källby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Källby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.