Bagerier i Jonsered

Hitta ett bageri i Jonsered - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Jonsered. Om du bor i Jonsered och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Jonsered

Detta är en lista över alla bagerier i Jonsered som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Jonsered som uppfyller dina behov här.

Hardenbergs Interiör AB
Stärteredsv. 27
433 75 Jonsered

Fika, cafeer och frallor i Jonsered

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Jonsered kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Jonsered från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Jonsered

Det finns minst ett bageri i Jonsered, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Jonsered. Nedan följer några allmänna fakta om Jonsered som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Area: 63,77 hektar
Befolkning: 930, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Jonsered utöver den här artikeln kan du besöka Jonsered.

Vi hittade 1 olika bagerier i Jonsered som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Jonsered som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.