Bagerier i Hovås

Hitta ett bageri i Hovås - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hovås. Om du bor i Hovås och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hovås

Detta är en lista över alla bagerier i Hovås som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hovås som uppfyller dina behov här.

Q8 International AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lasse-Maja Bageri & Café
Billdalsv. 2
436 53 HOVÅS

Fika, cafeer och frallor i Hovås

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hovås kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hovås från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hovås

Det finns minst ett bageri i Hovås, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hovås. Nedan följer några allmänna fakta om Hovås som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Area:
Befolkning: 3306, år 2014

Om du vill veta mer om bagerier i Hovås utöver den här artikeln kan du besöka Hovås.

Vi hittade 2 olika bagerier i Hovås som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hovås som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.