Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby. Utbudet hos detta Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik adress och telefonnummer i Hjälteby.

Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik
Sundsby säteri
471 72 Hjälteby
0304 - 66 63 00

Karta till bageri Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby.

Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Hjälteby

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik och andra bagerier i Hjälteby är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Hjälteby och i hela Västra Götaland. Hjälteby erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik i Hjälteby