Bagerier i Hjälteby

Hitta ett bageri i Hjälteby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hjälteby. Om du bor i Hjälteby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hjälteby

Detta är en lista över alla bagerier i Hjälteby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hjälteby som uppfyller dina behov här.

Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik
Sundsby säteri
471 72 Hjälteby

Fika, cafeer och frallor i Hjälteby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hjälteby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hjälteby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hjälteby

Det finns minst ett bageri i Hjälteby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hjälteby. Nedan följer några allmänna fakta om Hjälteby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Area: 43 hektar
Befolkning: 181, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hjälteby utöver den här artikeln kan du besöka Hjälteby.

Vi hittade 1 olika bagerier i Hjälteby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hjälteby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.