Bagerier i Henån

Hitta ett bageri i Henån - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Henån. Om du bor i Henån och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Henån

Detta är en lista över alla bagerier i Henån som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Henån som uppfyller dina behov här.

Tavlebords Honungsgård
Tavlebord 127
473 97 HENÅN

Fika, cafeer och frallor i Henån

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Henån kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Henån från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Henån

Det finns minst ett bageri i Henån, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Henån. Nedan följer några allmänna fakta om Henån som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Area: 197,61 hektar
Befolkning: 1816, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Henån utöver den här artikeln kan du besöka Henån.

Vi hittade 1 olika bagerier i Henån som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Henån som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.