Bagerier i Hålta

Hitta ett bageri i Hålta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hålta. Om du bor i Hålta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hålta

Detta är en lista över alla bagerier i Hålta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hålta som uppfyller dina behov här.

Sankeys Hembagerie
Vävra 420
442 95 HÅLTA

Fika, cafeer och frallor i Hålta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hålta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hålta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hålta

Det finns minst ett bageri i Hålta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hålta. Nedan följer några allmänna fakta om Hålta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Area: 29 km2
Befolkning: 983, år 2000

Om du vill veta mer om bagerier i Hålta utöver den här artikeln kan du besöka Hålta.

Vi hittade 1 olika bagerier i Hålta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hålta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.