Bagerier i Fritsla

Hitta ett bageri i Fritsla - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Fritsla. Om du bor i Fritsla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Fritsla

Detta är en lista över alla bagerier i Fritsla som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fritsla som uppfyller dina behov här.

Bageriet Fritsla
Förläggarev. 27
511 72 FRITSLA

Fika, cafeer och frallor i Fritsla

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Fritsla kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Fritsla från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Fritsla

Det finns minst ett bageri i Fritsla, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Fritsla. Nedan följer några allmänna fakta om Fritsla som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Area: 326,66 hektar
Befolkning: 2293, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Fritsla utöver den här artikeln kan du besöka Fritsla.

Vi hittade 1 olika bagerier i Fritsla som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fritsla som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.