Bagerier i Ellös

Hitta ett bageri i Ellös - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ellös. Om du bor i Ellös och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ellös

Detta är en lista över alla bagerier i Ellös som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ellös som uppfyller dina behov här.

Ellös Bageri & Café
Rosenlundsv. 1
474 31 Ellös

Fika, cafeer och frallor i Ellös

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ellös kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ellös från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ellös

Det finns minst ett bageri i Ellös, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ellös. Nedan följer några allmänna fakta om Ellös som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Area: 120,83 hektar
Befolkning: 998, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ellös utöver den här artikeln kan du besöka Ellös.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ellös som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ellös som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.