Bagerier i Billdal

Hitta ett bageri i Billdal - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Billdal. Om du bor i Billdal och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Billdal

Detta är en lista över alla bagerier i Billdal som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Billdal som uppfyller dina behov här.

Nya Bärnarps Konditori AB
Billdals Hagenv. 1
427 37 BILLDAL


Sn Bakeri I Göteborg AB
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal


Nordgårdens Bageri
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal

Fika, cafeer och frallor i Billdal

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Billdal kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Billdal från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Billdal

Det finns minst ett bageri i Billdal, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Billdal. Nedan följer några allmänna fakta om Billdal som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Area: 1 013,85 hektar
Befolkning: 10289, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Billdal utöver den här artikeln kan du besöka Billdal.

Vi hittade 3 olika bagerier i Billdal som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Billdal som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.