Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors. Utbudet hos detta Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening adress och telefonnummer i Bengtsfors.

Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening
Centralbacken 6
666 31 BENGTSFORS

Karta till bageri Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors.

Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Bengtsfors

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening och andra bagerier i Bengtsfors är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Bengtsfors och i hela Västra Götaland. Bengtsfors erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Kooperativet Arbetsmyran Ekonomisk Förening i Bengtsfors