Bagerier i Askim

Hitta ett bageri i Askim - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Askim. Om du bor i Askim och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Askim

Detta är en lista över alla bagerier i Askim som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Askim som uppfyller dina behov här.

Easy Bake
St. Åvägen 19 A
436 34 ASKIM


Brödhuset
Askims Stationsv. 17
436 40 Askim


Deli And Coffee Gårda AB
Datav. 1
436 32 ASKIM

Fika, cafeer och frallor i Askim

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Askim kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Askim från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Askim

Det finns minst ett bageri i Askim, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Askim. Nedan följer några allmänna fakta om Askim som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Area: 36,4 km2
Befolkning: 23 375, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Askim utöver den här artikeln kan du besöka Askim.

Vi hittade 3 olika bagerier i Askim som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Askim som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.