Bagerier i Angered

Hitta ett bageri i Angered - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Angered. Om du bor i Angered och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Angered

Detta är en lista över alla bagerier i Angered som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Angered som uppfyller dina behov här.

INGO
Hjällbov. 1
424 31 Angered


Green Bakery AB
Storås Industrig. 15
424 69 ANGERED


Molinsgatans Hönökaka Bageri
Pimpinellag. 68
424 61 ANGERED


Hawler Bageri & Konfekt
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered

Fika, cafeer och frallor i Angered

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Angered kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Angered från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Angered

Det finns minst ett bageri i Angered, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Angered. Nedan följer några allmänna fakta om Angered som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Area: 159,54 hektar
Befolkning: 950, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Angered utöver den här artikeln kan du besöka Angered.

Vi hittade 4 olika bagerier i Angered som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Angered som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.