Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen. Utbudet hos detta Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB adress och telefonnummer i Älvängen.

Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Torgg. 2
446 32 ÄLVÄNGEN
0303 - 74 99 99

Karta till bageri Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen.

Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Älvängen

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB och andra bagerier i Älvängen är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Älvängen och i hela Västra Götaland. Älvängen erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB i Älvängen