Bagerier i Älvängen

Hitta ett bageri i Älvängen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Älvängen. Om du bor i Älvängen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Älvängen

Detta är en lista över alla bagerier i Älvängen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Älvängen som uppfyller dina behov här.

Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Torgg. 2
446 32 ÄLVÄNGEN

Fika, cafeer och frallor i Älvängen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Älvängen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Älvängen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Älvängen

Det finns minst ett bageri i Älvängen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Älvängen. Nedan följer några allmänna fakta om Älvängen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Area: 296,20 hektar
Befolkning: 4196, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Älvängen utöver den här artikeln kan du besöka Älvängen.

Vi hittade 1 olika bagerier i Älvängen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Älvängen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västra Götaland.