Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås. Utbudet hos detta Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet adress och telefonnummer i Västerås.

Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet
Slakterig. 6
721 32 VÄSTERÅS
021 - 39 00 00

Karta till bageri Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås.

Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Västerås

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet och andra bagerier i Västerås är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Västerås och i hela Västmanland. Västerås erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Skogs Naturvårdsenhet Bageri Och Cafe Verksamhet i Västerås