Bagerier i Skultuna

Hitta ett bageri i Skultuna - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Skultuna. Om du bor i Skultuna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Skultuna

Detta är en lista över alla bagerier i Skultuna som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skultuna som uppfyller dina behov här.

Skultuna Hembageri
Krongjutarv. 16
726 31 Skultuna

Fika, cafeer och frallor i Skultuna

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Skultuna kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Skultuna från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Skultuna

Det finns minst ett bageri i Skultuna, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Skultuna. Nedan följer några allmänna fakta om Skultuna som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Area: 213,09 hektar
Befolkning: 3133, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Skultuna utöver den här artikeln kan du besöka Skultuna.

Vi hittade 1 olika bagerier i Skultuna som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skultuna som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.