Bagerier i Skinnskatteberg

Hitta ett bageri i Skinnskatteberg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Skinnskatteberg. Om du bor i Skinnskatteberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Skinnskatteberg

Detta är en lista över alla bagerier i Skinnskatteberg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skinnskatteberg som uppfyller dina behov här.

Albinsson, Els-Marie
Fagerstav. 6 B
739 30 SKINNSKATTEBERG

Fika, cafeer och frallor i Skinnskatteberg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Skinnskatteberg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Skinnskatteberg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Skinnskatteberg

Det finns minst ett bageri i Skinnskatteberg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Skinnskatteberg. Nedan följer några allmänna fakta om Skinnskatteberg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Area: 2,92 km2
Befolkning: 2287, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Skinnskatteberg utöver den här artikeln kan du besöka Skinnskatteberg.

Vi hittade 1 olika bagerier i Skinnskatteberg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skinnskatteberg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.