Bagerier i Sala

Hitta ett bageri i Sala - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sala. Om du bor i Sala och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sala

Detta är en lista över alla bagerier i Sala som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sala som uppfyller dina behov här.

Gemima Glutenfria AB
Brunnsg. 26
733 31 Sala


Ångbageriet
Väsbyg. 19
733 38 SALA


Johanssons Bageri AB
Ö. Tuleg. 13
733 33 Sala


Mercato Mackor & Sallad
St. Torget 6 Sala torg
733 30 SALA


Johanssons Bageri & Café
Rådmansg. 4
733 30 SALA


Kristina Johansson M.E.F.
Svepnäs Gård 115
733 92 SALA


Schelins Bageri AB
Norrbyg. 15 A
733 31 Sala

Fika, cafeer och frallor i Sala

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sala kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sala från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sala

Det finns minst ett bageri i Sala, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sala. Nedan följer några allmänna fakta om Sala som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Area: 11,01 km2
Befolkning: 12289, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Sala utöver den här artikeln kan du besöka Sala.

Vi hittade 7 olika bagerier i Sala som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sala som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.