Bagerier i Norberg

Hitta ett bageri i Norberg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Norberg. Om du bor i Norberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Norberg

Detta är en lista över alla bagerier i Norberg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Norberg som uppfyller dina behov här.

Elsa Andersons Konditori AB
Fagerstav. 1
738 31 NORBERG

Fika, cafeer och frallor i Norberg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Norberg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Norberg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Norberg

Det finns minst ett bageri i Norberg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Norberg. Nedan följer några allmänna fakta om Norberg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Area: 8,09 km2
Befolkning: 4518, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Norberg utöver den här artikeln kan du besöka Norberg.

Vi hittade 1 olika bagerier i Norberg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Norberg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.