Bagerier i Kungsör

Hitta ett bageri i Kungsör - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kungsör. Om du bor i Kungsör och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kungsör

Detta är en lista över alla bagerier i Kungsör som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kungsör som uppfyller dina behov här.

Bagarns Brödbod & Café
Kungsg. 14
736 36 Kungsör


Himmelsberga Hembakt-Konsult
Himmelsberga 331
736 92 Kungsör


Coop Konsum
Drottningg. 15
736 31 KUNGSÖR

Fika, cafeer och frallor i Kungsör

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kungsör kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kungsör från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kungsör

Det finns minst ett bageri i Kungsör, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kungsör. Nedan följer några allmänna fakta om Kungsör som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Area: 4,71 km2
Befolkning: 5452, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kungsör utöver den här artikeln kan du besöka Kungsör.

Vi hittade 3 olika bagerier i Kungsör som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kungsör som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.