Bagerier i Hallstahammar

Hitta ett bageri i Hallstahammar - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hallstahammar. Om du bor i Hallstahammar och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hallstahammar

Detta är en lista över alla bagerier i Hallstahammar som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hallstahammar som uppfyller dina behov här.

Circle K
Eriksbergsv. 4
734 92 Hallstahammar


Håkans Hembageri
Hantverkareg. 4
734 30 Hallstahammar

Fika, cafeer och frallor i Hallstahammar

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hallstahammar kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hallstahammar från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hallstahammar

Det finns minst ett bageri i Hallstahammar, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hallstahammar. Nedan följer några allmänna fakta om Hallstahammar som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Area: 9,67 km2
Befolkning: 10478, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hallstahammar utöver den här artikeln kan du besöka Hallstahammar.

Vi hittade 2 olika bagerier i Hallstahammar som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hallstahammar som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.