Bagerier i Fagersta

Hitta ett bageri i Fagersta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Fagersta. Om du bor i Fagersta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Fagersta

Detta är en lista över alla bagerier i Fagersta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fagersta som uppfyller dina behov här.

Circle K
Västanfors
737 33 Fagersta


Coop Nära
Norrbyv. 11
737 42 Fagersta


Vestans Pizza och Kebab
Köpmang. 1 B
737 32 FAGERSTA


Coop Extra
Stationsv. 18
737 40 Fagersta

Fika, cafeer och frallor i Fagersta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Fagersta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Fagersta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Fagersta

Det finns minst ett bageri i Fagersta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Fagersta. Nedan följer några allmänna fakta om Fagersta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Area: 9,47 km2
Befolkning: 11130, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Fagersta utöver den här artikeln kan du besöka Fagersta.

Vi hittade 4 olika bagerier i Fagersta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fagersta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västmanland.