Bagerier i Timrå

Hitta ett bageri i Timrå - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Timrå. Om du bor i Timrå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Timrå

Detta är en lista över alla bagerier i Timrå som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Timrå som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ


Hampus & Julia Bageri I Timrå AB
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ

Fika, cafeer och frallor i Timrå

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Timrå kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Timrå från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Timrå

Det finns minst ett bageri i Timrå, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Timrå. Nedan följer några allmänna fakta om Timrå som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Area: 1 202,53 hektar
Befolkning: 10443, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Timrå utöver den här artikeln kan du besöka Timrå.

Vi hittade 2 olika bagerier i Timrå som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Timrå som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.