Bagerier i Stöde

Hitta ett bageri i Stöde - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Stöde. Om du bor i Stöde och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Stöde

Detta är en lista över alla bagerier i Stöde som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stöde som uppfyller dina behov här.

Stödebröd AB
Loböle 186
860 13 STÖDE

Fika, cafeer och frallor i Stöde

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Stöde kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Stöde från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Stöde

Det finns minst ett bageri i Stöde, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Stöde. Nedan följer några allmänna fakta om Stöde som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Area: 117,79 hektar
Befolkning: 572, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Stöde utöver den här artikeln kan du besöka Stöde.

Vi hittade 1 olika bagerier i Stöde som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stöde som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.