Bagerier i Sollefteå

Hitta ett bageri i Sollefteå - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sollefteå. Om du bor i Sollefteå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sollefteå

Detta är en lista över alla bagerier i Sollefteå som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sollefteå som uppfyller dina behov här.

Wienerbageriet
Fredrikshovsv. 1
881 52 Sollefteå


Coop Konsum
Storg. 80
881 31 SOLLEFTEÅ


Jan Westman M.E.F.
Långg. 36 C
881 32 Sollefteå


Westerlunds Café
Storg. 69
881 31 SOLLEFTEÅ

Fika, cafeer och frallor i Sollefteå

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sollefteå kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sollefteå från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sollefteå

Det finns minst ett bageri i Sollefteå, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sollefteå. Nedan följer några allmänna fakta om Sollefteå som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Area: 939,59 hektar
Befolkning: 8562, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Sollefteå utöver den här artikeln kan du besöka Sollefteå.

Vi hittade 4 olika bagerier i Sollefteå som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sollefteå som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.