Bagerier i Skorped

Hitta ett bageri i Skorped - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Skorped. Om du bor i Skorped och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Skorped

Detta är en lista över alla bagerier i Skorped som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skorped som uppfyller dina behov här.

Ubergs Hembakade Tunnbröd KB
Uberg 144
895 97 Skorped


Fotograf Daniel Dahlgren AB
Uberg 144
895 97 Skorped

Fika, cafeer och frallor i Skorped

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Skorped kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Skorped från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Skorped

Det finns minst ett bageri i Skorped, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Skorped. Nedan följer några allmänna fakta om Skorped som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Area: 33 hektar
Befolkning: 168, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Skorped utöver den här artikeln kan du besöka Skorped.

Vi hittade 2 olika bagerier i Skorped som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skorped som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.