Bagerier i Själevad

Hitta ett bageri i Själevad - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Själevad. Om du bor i Själevad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Själevad

Detta är en lista över alla bagerier i Själevad som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Själevad som uppfyller dina behov här.

Hägges Finbageri AB
Kavelv. 4
894 35 SJÄLEVAD


Polfärskt Bröd Örnsköldsvik
Kavelv. 19
894 35 SJÄLEVAD


Coop Konsum
Karlslundsv. 1
894 30 Själevad

Fika, cafeer och frallor i Själevad

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Själevad kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Själevad från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Själevad

Det finns minst ett bageri i Själevad, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Själevad. Nedan följer några allmänna fakta om Själevad som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Area:
Befolkning: , år

Om du vill veta mer om bagerier i Själevad utöver den här artikeln kan du besöka Själevad.

Vi hittade 3 olika bagerier i Själevad som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Själevad som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.