Bagerier i Sidensjö

Hitta ett bageri i Sidensjö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sidensjö. Om du bor i Sidensjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sidensjö

Detta är en lista över alla bagerier i Sidensjö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sidensjö som uppfyller dina behov här.

Westmans Tunnbrödsbageri
Skureå 233
893 96 Sidensjö

Fika, cafeer och frallor i Sidensjö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sidensjö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sidensjö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sidensjö

Det finns minst ett bageri i Sidensjö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sidensjö. Nedan följer några allmänna fakta om Sidensjö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sidensjö är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Sidensjö socken i Ångermanland och Västernorrlands län. Sidensjö är beläget mellan sjöarna Bysjön och Drömmesjön.

Area: 106 hektar
Befolkning: 399, år 2005

Om du vill veta mer om bagerier i Sidensjö utöver den här artikeln kan du besöka Sidensjö.

Vi hittade 1 olika bagerier i Sidensjö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sidensjö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.