Bagerier i Örnsköldsvik

Hitta ett bageri i Örnsköldsvik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Örnsköldsvik. Om du bor i Örnsköldsvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Örnsköldsvik

Detta är en lista över alla bagerier i Örnsköldsvik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov här.

Lundbergs Bröd
Nyg. 35
891 34 örnsköldsvik


Sockerbagaren i Gullänget AB
Björnav. 28
891 41 örnsköldsvik


Edmarks Bageri
Hästmarksv. 6 Coop Forum
891 38 örnsköldsvik


Bageri Viktoria
Viktoriaesplanaden 13 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

Fika, cafeer och frallor i Örnsköldsvik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Örnsköldsvik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Örnsköldsvik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Örnsköldsvik

Det finns minst ett bageri i Örnsköldsvik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Örnsköldsvik. Nedan följer några allmänna fakta om Örnsköldsvik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Area: 2 440,24 hektar
Befolkning: 28991, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Örnsköldsvik utöver den här artikeln kan du besöka Örnsköldsvik.

Vi hittade 4 olika bagerier i Örnsköldsvik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Örnsköldsvik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.