Bagerier i Njurunda

Hitta ett bageri i Njurunda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Njurunda. Om du bor i Njurunda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Njurunda

Detta är en lista över alla bagerier i Njurunda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Njurunda som uppfyller dina behov här.

Saras Bageri
Torgg. 6
862 40 NJURUNDA

Fika, cafeer och frallor i Njurunda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Njurunda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Njurunda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Njurunda

Det finns minst ett bageri i Njurunda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Njurunda. Nedan följer några allmänna fakta om Njurunda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Area: 337 km2
Befolkning: 13471, år 2000

Om du vill veta mer om bagerier i Njurunda utöver den här artikeln kan du besöka Njurunda.

Vi hittade 1 olika bagerier i Njurunda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Njurunda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.