Bagerier i Mellansel

Hitta ett bageri i Mellansel - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mellansel. Om du bor i Mellansel och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mellansel

Detta är en lista över alla bagerier i Mellansel som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mellansel som uppfyller dina behov här.

Brödkanten
Hantverkarbacken 9
895 95 MELLANSEL

Fika, cafeer och frallor i Mellansel

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mellansel kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mellansel från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mellansel

Det finns minst ett bageri i Mellansel, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mellansel. Nedan följer några allmänna fakta om Mellansel som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Area: 232,80 hektar
Befolkning: 827, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mellansel utöver den här artikeln kan du besöka Mellansel.

Vi hittade 1 olika bagerier i Mellansel som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mellansel som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.