Bagerier i Matfors

Hitta ett bageri i Matfors - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Matfors. Om du bor i Matfors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Matfors

Detta är en lista över alla bagerier i Matfors som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Matfors som uppfyller dina behov här.

Circle K
Munkv. 1
864 33 Matfors

Fika, cafeer och frallor i Matfors

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Matfors kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Matfors från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Matfors

Det finns minst ett bageri i Matfors, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Matfors. Nedan följer några allmänna fakta om Matfors som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Area: 324,72 hektar
Befolkning: 3201, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Matfors utöver den här artikeln kan du besöka Matfors.

Vi hittade 1 olika bagerier i Matfors som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Matfors som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.