Bagerier i Kramfors

Hitta ett bageri i Kramfors - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kramfors. Om du bor i Kramfors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kramfors

Detta är en lista över alla bagerier i Kramfors som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kramfors som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Limstag. 16
872 30 KRAMFORS


Kramfors Cafe & Bageri
Torgg. 1
872 30 KRAMFORS

Fika, cafeer och frallor i Kramfors

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kramfors kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kramfors från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kramfors

Det finns minst ett bageri i Kramfors, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kramfors. Nedan följer några allmänna fakta om Kramfors som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Area: 733,85 hektar
Befolkning: 5990, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kramfors utöver den här artikeln kan du besöka Kramfors.

Vi hittade 2 olika bagerier i Kramfors som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kramfors som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.