Bagerier i Junsele

Hitta ett bageri i Junsele - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Junsele. Om du bor i Junsele och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Junsele

Detta är en lista över alla bagerier i Junsele som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Junsele som uppfyller dina behov här.

Magnus Levebröd
Tara 264
880 37 Junsele


Brödboden
Köpmang. 19
880 37 Junsele


Emmas skafferi AB
Köpmang. 32
880 37 Junsele


Bake House I Junsele KB
Köpmang. 19
880 37 Junsele


Bageri Brödboden Junsele
Eden 150
880 37 Junsele

Fika, cafeer och frallor i Junsele

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Junsele kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Junsele från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Junsele

Det finns minst ett bageri i Junsele, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Junsele. Nedan följer några allmänna fakta om Junsele som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Area: 250,95 hektar
Befolkning: 895, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Junsele utöver den här artikeln kan du besöka Junsele.

Vi hittade 5 olika bagerier i Junsele som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Junsele som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.