Bagerier i Härnösand

Hitta ett bageri i Härnösand - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Härnösand. Om du bor i Härnösand och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Härnösand

Detta är en lista över alla bagerier i Härnösand som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Härnösand som uppfyller dina behov här.

Coop Forum
Kaptensg. 15
871 52 HÄRNÖSAND


Flodins Hembageri I Härnösand AB
Dalstigen 2
871 40 Härnösand


Tullportens Konditori
Storg. 10
871 31 Härnösand


Tigers Bageri
Näs 256
871 93 Härnösand

Fika, cafeer och frallor i Härnösand

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Härnösand kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Härnösand från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Härnösand

Det finns minst ett bageri i Härnösand, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Härnösand. Nedan följer några allmänna fakta om Härnösand som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Area: 1 089,42 hektar
Befolkning: 17556, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Härnösand utöver den här artikeln kan du besöka Härnösand.

Vi hittade 4 olika bagerier i Härnösand som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Härnösand som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.